Avasalján

Mindennapok és holnapok a borsodi megyeszékhelyen

44. Az eltűnt másfél milliárd forint nyomában

Pénzeltüntetés múzeuma

2016. január 13. 08:00 - Alex_W

Miskolcon van egy furcsa épület, a Science múzeum. Egy múzeum, ami már soha nem fog megvalósulni, ám mindenki tudja, hogy hol van.

Sőt!

A miskolci turisztikai információs táblákon is feltüntetik a nevét, s helyét. Lássa mindenki, hogy néz ki a semmi. Mondjuk meg is értem, jó drága semmi volt! Másfél milliárdos! Ha húszezres címletekben fizetik ki, akkor is egy kilenc méter magas pénzoszlop! Igaz, ennyi pénzért az a minimum, hogy ez a pénznyelő felkerül a turisztikai térképeinkre. Csak a nevét kellene megváltoztatni:

A pénzeltüntetés múzeuma - Az eltűnt másfél milliárd forint emlékműve.

Hogy hova vándorolt a pénz, azt szeretnénk megtudni, de a városfejlesztés válaszra se méltat. Amikor rákérdeztünk, akkor azt a szellemes választ kaptam, hogy ők nem kaptak levelet tőlem - ami lefordítva azt jelenti, hogy nem nézik meg az e-mailjeiket. (A fránya internet! A levelező szerver elárulta, hogy átvette a levelet!) Be kellene érnünk azzal, hogy Kriza Ákos polgármester feljelentést tett az ügyben. Hát ma bemegyek és személyesen adom át kérdéseimet.

Polgármester úr, tudom, hogy csak kellemetlenkedek itt magának. De lássuk be, nekünk, akik Önt megválasztották kétszer is, jogunk van tudni, miért csak most lett leállítva, és mi került az épületen

1 500 000 000 forintba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasalja.blog.hu/api/trackback/id/tr298264456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása