Avasalján

Mindennapok és holnapok a borsodi megyeszékhelyen

25. Csöbör Katalin trafikjai

A miskolci voksmasina

2014. március 27. 22:00 - Alex_W

Emlékeznek még a kormánypárt 2010-es választási jelmondatára? Csak a FIDESZ.

Nahát kik nyertek trafikot Miskolcon és környékén? Csak a Fidesz.

Mely párt tagjai keveredtek eddig trafikbotrányba? Csak a Fidesz.

S mely párt tagjai szenvednek kollektív memóriazavarban? Csak a Fidesz.

viki_kati.jpg

Csak a Fideszben lehet képviselő egy ilyen nő, aki borsodi létére Fradi szurkoló, egy ilyen nő, aki képes a azzal védekezni, hogy "nincs rálátása a cég tevékenységére". Nos ha a képviselő asszony azzal nincs tisztában, hogy a férje-ura mire herdál el a családi vagyonból több százezret - vagy milliót, hisz a tulajdonszerzéssel együtt emelték a cég jegyzett tőkéjét 60 ezerről 5 millió forintra - akkor hogy lehet rábízni egy ország vezetését, több város képviseletét? Az ország pénzével is ilyen "nagyvonalúan" bánik a tisztelt képviselő asszony?

kati_fradi.jpg

Van olyan, aki ezt elhiszi? - Aligha.

Sokkalta inkább valószínű, hogy a képviselő asszony tetetett tudatlansága mögött inkább az áll, hogy a miskolci srác, dr. Zsiga Marcell útját választotta, ahelyett, hogy kiált volna és őszintén elmondta volna, hogy azért indul újra a választásokon, mert hat trafikból nem lehet megélni, amúgy is közösen viszik a barátokkal, szóval szeretne még hatot s ennek legbiztosabb módja, ha képviselő marad.

Mert más értelme aligha van egy olyan képviselőnek, aki képtelen a Parlamentben kiejteni a körzete nevét, akit a kampány kezdetéig alig látunk. Nincs értelme olyan embert megválasztani képviselőnek, aki nem mer, nem tud még egy vasárnapi ebéd melletti vitát sem lefolytatni, hisz az érdekek védelme, az érvelés nem része a munkájának.

Bár végül is igaza van, mert Csöbör Katalin nem képviselőnek ment a Parlamentbe, csak szavazni jár Viktor akarata szerint. Ő is csak egy voksmasina, vélemény és önálló gondolatok nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasalja.blog.hu/api/trackback/id/tr75879245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása