Avasalján

Mindennapok és holnapok a borsodi megyeszékhelyen

4. Papíron rendben elindult a fűtés Miskolcon

Jégbefagyva

2012. október 18. 06:00 - Alex_W

Itt ülök két pulóverben fázva a jéghideg fűtőtest mellett és szívembe csak az csempész egy kis melegséget, hogy a Miskolci Napló szerint a fűtés rendben elindult a városban.

Azért megkérném a MIHŐ elnökét, hogy legalább egy zsebkendőt hozzon, ha már betegen nem a radiátortól, hanem az újságtól kell megtudnom hogy fűtenek. Persze, tudom, ezt is kiszámlázzák nekem, szóval cserébe annyit megérdemelnék, hogy megdob egy csomag zsepivel, és nem beszél bolondokat.

Különben nem csak nálam, de számos más helyen is áll a fűtés - és nem csak a felújítás alatt álló házakban. Az Avason például az egész első ütemben akadozik, talán csak nem elrontottak valamit, amikor szeptember végén, rohammunkában próbálják csatlakoztatni az Avast a geotermikus energiára  - ami egyébként nagyon dicséretes lenne, ha nem lennék megfázva miatta.

Viszont addig míg ezt megcsinálják, nekem nem geotermikusnak tűnik a fűtés, hanem egotermikusnak.

Szólj hozzá!
Címkék: fűtés Miskolc

A bejegyzés trackback címe:

https://avasalja.blog.hu/api/trackback/id/tr734854090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása