Avasalján

Mindennapok és holnapok a borsodi megyeszékhelyen

1. dr. Kriza Ákos nyílt levele a DVTK vezetőihez

A választott klubelnök

2012. április 03. 10:00 - Alex_W

Mikor először olvastam, nem hittem a szememnek. A polgármester a DVTK edzőcseréje miatt nyílt levelet írogat?

A 2010-es választásokon nekem kimaradt, hogy Polgármester helyett futballklub elnököt választunk. Dr. Kriza Ákos pedig eldönthetné, hogy akkor ő most melyik? Ha futball-klub vezető, akkor miért van a városházán, ha pedig polgármester, akkor miért nem a közbiztonsággal kapcsolatban írogat nyílt leveleket. Segítek, írhatna mondjuk a belügyminiszternek, hogy ugyan lenne szíves feltölteni a miskolci rendőri állományt, mert itt valahogy magasabb a bűnözési ráta, mint a Dunántúlon, ahová a Miskolcon végzett rendőröket viszik. Vagy írhatott volna egyet a Városgazda Nonprofit Kft.-nek a télen kiszórt só és homok egészségügyi hatásairól, megjegyezve, hogy már rég össze kellett volna söpörniük, nem pedig ép csak elkezdeni.

Ugyan a város tulajdonos a DVTK-ban, de csak kisebbségi. De ha többségi lenne, akkor sem illendő nyílt levelet írogatni ilyen piti témában, és olyan hangnemben ami már sértő. Arról nem is beszélve, hogy amíg a klub hozza az eredményeket, addig hagyjuk a szakmai vezetésre az ilyen döntéseket, ugyanis - tudtommal - dr. Kriza nem futballból doktorált, nem focista és nem is edző.

Ebben a városban van épp elég gond, és szerintem minden szavazó megbocsátaná 2014-ben, hogy nem a focival törődik, hanem a várossal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avasalja.blog.hu/api/trackback/id/tr164503453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása